Loading...

Persoonsgericht voedingsadvies als basis voor een gezonde levensstijl

Lees meer over mijn diensten Neem contact met me op

Voeding heeft een onmiskenbare impact op de menselijke gezondheid, maar toch is er geen algemene voedingsregel die voor iedereen geldt. Want ieder mens is uniek. Dat is dan ook mijn uitgangspunt bij elke consultatie. 

Of u nu wil afvallen, last heeft van een voedingsallergie, een ontregelde suikerspiegel of prikkelbare darmen: steeds ga ik bij een persoonsgericht voedingsadvies uit van een gezond eetpatroon dat:

  • past bij uw levensstijl
  • ruimte laat om te genieten
  • u bewuster leert omgaan met voeding
  • uw levenscomfort bevordert
Persoonsgericht voedingsadvies

Specialisaties en opleidingen


Ik bezit een bachelor voedings- en dieetkunde en verder een postgraduaat diabeteseducator, beide behaald in Gent. 

Verder ben ik lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten (vbvd) en de Diabetes Liga.

Bewuste en gezonde voedingsgewoontes

Diëtiste


Een gezonde levensstijl steunt op twee pijlers: voldoende bewegen en gezonde voeding. Wat het voedingsplan betreft, help ik u graag op weg. Maar omschakelen naar gezondere voedingspatronen is een proces: het houdt immers meer in dan het verschaffen van informatie over geschikte voeding.

Mijn taak is dan ook om u via meerdere consultaties te adviseren en ondersteunen bij het inpassen van een gezond eetpatroon in het drukke hedendaagse leven.

Als diëtiste en voedingsdeskundige coach en begeleid ik u op een constructieve manier doorheen het traject naar bewuste en gezonde voedingsgewoontes. Aan uw gezondheid werken we samen.

Diabeteseducator


Educaties dienen om inzicht te verwerven in deze chronische ziekte en u te begeleiden bij het aanleren van een bijpassende, gezonde levensstijl en beter levenscomfort. Mogelijke educatie-onderwerpen zijn:

  • Bloedglucosemeter: keuze en gebruik
  • Correcte meet- en priktechniek
  • Gezonde voeding en levensstijl
  • Complicaties op korte en lange termijn en hoe die preventief te voorkomen
  • Hypo's en hoe ermee om te gaan
Diabeteseducator

Afspraak maken?


Bent u op zoek naar gerichte diensten rond voeding of diabetes?

Ik luister graag naar uw probleem, vraag of uitdaging, om op basis daarvan samen een concreet traject uit te werken. Met consultatieruimtes in Zulte, Deinze en Astene ben ik vlot bereikbaar in de ruimere regio. Ook een afspraak bij u thuis is mogelijk.

Ik wil contact opnemen